Welkom op de website van koor New Sound!

 

Wat leuk dat je onze website bezoekt! 

Hieronder vind je het laatste nieuws over wat we allemaal doen als koor, en verder vind je op deze website allerlei informatie over wie we zijn, ons repertoire, onze optredens en concerten en hoe je ons kunt bereiken. 

Houd je van zingen en wil je graag een keer komen luisteren of meedoen, dan ben je natuurlijk van harte welkom! 

Je vindt ons elke maandagavond vanaf 19:45 uur bij An de Koel in Landgraaf en vinden het altijd leuk als je langskomt!


Musical sing-a-long concert!

Op zaterdag 18 november 2023 gaven wij ons spetterende musical sing-a-long concert in Cultuurhuis Landgraaf. Een avond vol musicalnummers om heerlijk mee te zingen! Naast Koor New Sound kon je ook genieten van onze twee gastkoren: Combo Koor Mozaïk en Popkoor Galou. Het was een groot spektakel in Broadway-stijl en wat hebben we genoten!

 


Kerstconcert met fanfare St. Joseph in Heerlerheide

Op 18 december zongen wij op een kerstconcert in de kerk van Heerlerheide samen met de fanfare St. Joseph. Het was een concert in winterse sfeer (én temperatuur 🥶😉), maar we hebben ervan genoten en hopelijk alle mensen een beetje verwarmd met onze kerstliedjes.


Kerstoptreden in het Corio Center!

Op 10 december mochten wij optreden in het Corio Center in Heerlen! Het was een feestje om voor het kerstshoppend publiek te zingen en iedereen zelfs te laten meeswingen met onze kerstliedjes! We hebben als koor ontzettend genoten van ons eerste kerstoptreden van dit jaar en hopen in de toekomst jullie vaker opnieuw te kunnen entertainen in het Corio Center.


Workshop 6 klank kleuren met Juliette Dumoré 

Op 11 september 2022 hadden wij een geweldige workshop van Juliette over het gebruik van je stem om de 6 verschillende klankkleuren te leren kennen, ervaren en toepassen op onze eigen liedjes. We hebben enorm veel geleerd, maar bovenal ontzettend veel plezier gehad tijdens de workshop!

 


Optreden bij winkelcentrum Op de Kamp 

Op 9 juli 2022 hadden wij sinds veel te lange tijd eindelijk weer ons eerste echte optreden, en wel in winkelcentrum Op de Kamp in Landgraaf! We hebben er met z'n allen heel erg van genoten om eindelijk weer voor (winkelend) publiek te kunnen zingen en tegelijkertijd ons koor te promoten. 


New Sound op Radio Parkstad!

Op 8 juni 2022 waren Christianne Neven en Judith Pieters te gast bij Radio Parkstad voor een interview tijdens de Cultuur Agenda! Een uur lang konden de luisteraars genieten van de muziek en tussendoor meer informatie krijgen over ons koor. Het was een geweldige ervaring!