De trein begint te rijden!

08-06-2015

Figuurlijk gesproken begint de trein die Zomerconcert heet te rijden. Eerst stond hij zogezegd nog op de rails maar nu gaat hij toch in rap tempo richting de Brandpoort.

 

POSTER scherpDe publiciteitsmachine is in werking gezet en lokale weekbladen zijn verzocht hun medewerking te verlenen bij het plaatsen van de publicitaire tekst.

Het oefenen van het uit te voeren repertoire staat in een hogere versnelling vanwege de vele extra partijrepetities en repetities voor de solisten en ons combo.

Kortom, er wordt niets aan het toeval overgelaten om optimaal voorbereidt te zijn en een zomerconcert te geven waar zowel koor als publiek met plezier en tevredenheid op terug kunnen kijken.

De voorbereiding zit hem daarbij niet alleen in het repeteren van de liedjes maar ook in het oefenen van de enscenering die een belangrijk onderdeel vormt van het optreden. Een enscenering die met veel creativiteit en fantasie tot stand is gekomen onder enthousiasme en leiding van onze dirigente, Helma Bannink, en onze koorleden Anja en Toni.

Complimenten, niet alleen voor laatstgenoemden maar ook aan alle andere koorleden die nu niet in naam staan vermeld maar zelf wel weten wat ze achter de schermen allemaal presteren om het concert goed te organiseren zodat straks alles gladjes verloopt.

Een apart woordje voor de solisten die bij de uitvoering betrokken zijn.

Solisten, lees ervaren koorleden en jonge leden uit eigen kweek, die aangespoord door Helma over onvermoede kwaliteiten beschikken en deze etaleren op een wijze dat het heel veel vertrouwen geeft voor het komende concert en de naarste toekomst.

Al met al zitten we dus op het goede spoor en de komende weken zetten we de puntjes op de ā€˜iā€™.